Predstavljaje kandidatkinje Sandre Bršec Rolih na HRT

Životopis
08.05.2013
Program
08.05.2013
Prikaži sve

Predstavljaje kandidatkinje Sandre Bršec Rolih na HRT

Predizborna kampanja opasno se je zahuktala i uvijek se postavlja ono pitanje – zbog čega sam se kandidirala?

Kandidirala sam se jer sam svjesna da problemi sa kojima se suočava Hrvatska utječu i na razvoj, odnosno trenutnu stagnaciju Zaprešića. Globalna kriza ne može biti izgovor za takvo stanje. Zaprešić može i treba napredovati u ekonomskom i svakom drugom pogledu. Zaprešić ima ljude, znanje i resurse da se odupre krizi. Želim da grad Zaprešić bude predvodnik pozitivnih procesa u Hrvatskoj. Samo ekonomskim razvojem, temeljenim na znanju, možemo poboljšati socijalni položaj svih građana. Građani to žele i zaslužuju jer za to imamo potencijale.

Živimo u vremenu u kojem se politika dobrim dijelom potrošila i kompromitirala. Korupcija, klijentelizam i nepotizam postali su, nažalost, dio naše svakodnevice. Odgovornost za to snose političke stranke na vlasti, kako na lokalnoj, get bitcoins quickly tako i na državnoj razini. To možemo mijenjati samo sa novim ljudima, stručnim, a ne podobnim i sa kvalitetnim funkcioniranjem institucija.

Zaprešić je grad mladih. To je naše veliko bogatstvo i prednost. Ne smijemo dopustiti da mladi odlaze. Zaprešić ne smije biti samo spavaonica. Učinit ću sve da Grad uredimo kao naš zajednički dom u kojem možemo i živjeti i raditi.

Zaprešić ima bogatu kulturnu baštinu koja ne smije biti zanemarena. Njena obnova i očuvanje trebaju biti u funkciji razvoja i bolje turističke ponude Zaprešića, a ne u funkciji pojedinaca sa vlastitim interesima.

Hrvatska je sportska nacija. U tome grad Zaprešić ima posebno mjesto. Sigurna sam da u sportu možemo biti još bolji. Zalagat ću se za obnovu sportskih objekata i za veća ulaganja u sport, kako vrhunski, tako i rekreativni. Ulažući u sport, posredno ulažemo i u naše zdravlje i zdravlje naše djece.

Bogata gospodarska i industrijska tradicija Zaprešić je učinala prepoznatljivim gradom. Što je od toga danas ostalo? Malo ili gotovo ništa! Pogrešna privatizacija i loša organizacija ostavili su posljedice sa kojima se svakodnevno suočavamo. To možemo i moramo promijeniti.

Naši predstavnici su slika našeg Grada!

Predstavnici grada stvaraju dojam o svom gradu gdje god se predstavljali i pojavljivali. Želim da se na naš Zaprešić gleda kao na prekrasan grad pun mladih, obrazovanih ljudi, a istovremeno sa tradicijom i kulturom obitelji, a ne samo kao grad gdje je najvažniji još jedan gemištec!

Ne želim gledati unazad. To prepuštam drugima. Moj pogled je usmjeren prema budućnosti. Ona može i mora biti bolja! Zajedno to možemo ostvariti.

Komentiraj

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *