S ljudima sa zaprešićkog placa
01.12.2011
Pitanja koja traže odgovore
15.01.2012
Prikaži sve

Prvi korak je učinjen!

Intenzivno smo živjeli posljednja dva mjeseca, sakupili se i utemeljili naš Pokret za modernu Hrvatsku!

Iako nam se čini da postojimo već „cijelu viječnost“, od naše utemeljivačke konvencije prošlo je tek 6 tjedana! I ne može se reći da ipak već mnogi u Zagrebu i Hrvatskoj ne znaju da postojimo i da definitivno donosimo nešto novo na političku scenu!
Čekajući registraciju nismo gubili vrijeme već smo ipak izašli na ove izbore s nezavisnom listom, (što je uvijek tegobno!), no znamo da će tisuće onih koi su dobili naše letke i posjetili našu web stranicu sustavno pratiti da li stvarno mislomo ono što gvorimo!

Pokazat će se vrlo brzo, na žalost, točnim da svi oni koji su u ovih 20 godina sudjelovali u zaduživanju Hrvatske  za 67 miljardi dolara, nisu oni koji će nas znati i moći izvući iz krize! Već danas, dva dana nakon izbora naziru se obrisi „programa“ koji govori o otkazima i smanjivanju prava radnika, pa možda i smanjivanju plaća i mirovina!
Možda oni koji to planiraju i misle da su to riješenja! I mogu misliti jer im je već puno godina previše dobro! Mogu misliti tako jer ih, ne samo njih, već NIKOG  nismo vidjeli na ulicama gradova u razgovoru s građanima pa i ne mogu znati –(ako ih to uopće zanima!) da su građani dovedeni do samog ruba izdržljivoti!
U stvari, građani Hrvatske ovako više ne mogu! Zato su tako i glasali, u nadi da ih novi vladari ipak neće razočarati!

Volio bih da bude tako..
No, mi u Pokretu za modernu Hrvatsku ZNAMO kako je građanim Hrvatske, znamo kako je umirovljenicima s njihovih jadnih 2 100 kuna (u prosjeku!) mirovine! ZNAMO  kako je 128 tisuća mladih na Burzi, mlađih od 34 godine, obrazovanih, najpotentnijem dijelu hrvatskog društva, koji danas uopće nema nikakvu šansu!
Znamo kako je i radnicima, za koje kažu da trenutno imaju prevelika prava! Ma dajte molim vas!

SVI oni i SVI mi trebamo nove ideje i nova riješenja! I baš SVI MI, i mladi i stari i zaposleni i nezaposleni, trebamo POKRET ZA MODERNU HRVATSKU, trebamo domovinu koja će nam svima biti mati a ne maćeha od koje želimo pobjeći u daleki svijet!
Zatao se danas i nalazimo na početku dugog i ne lakog puta, ali odlučni u nakani da uspijemo! Zbog nas samih, zbog naše djece, i zbog budućih pokoljenja!
Pratite nas, podržite nas, pridružite nam se!

Predsjednik Pokreta Hr

Damir Gašparović

Komentiraj

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *