HVALA…ALI VIDIMO SE USKORO NA NOVIM IZBORIMA!

Nužno je da izađete na izbore jer još uvijek ništa nije odlučeno
09.09.2016
ANALIZA STANJA …Što se ustvari dogodilo 11.9?
14.09.2016
Prikaži sve

HVALA…ALI VIDIMO SE USKORO NA NOVIM IZBORIMA!

Prije svega, Pokret za modernu Hrvatsku zahvaljuje svim svojim prijateljima i svojim glasačima i svima koji su nas od ove kampanje počeli pratiti (a njih ima na destke tisuća!).

Sigurni smo da će gledujući što radimo, kako razmišljamo i kakve ljude okupljamo, vrlo brzo postati naši glasači!

Što se u stvari dogodilo 11. rujna!
Mi prije svega čestitamo pobjedniku, ne imajući iluzije da je moguć njihov kopernikanski zaokret u odnosu na njihovo 25-godišnje ponašanje. Međutim, Hrvatskoj bi više nego dobro došla stabilna i sručna Vlada a ne Vlada u kojoj će ključne pozicije zauzeti ljudi bez dana radnog iskustva u realnom sektoru i gospodarstvu.

Što se u stvari dogodilo na dan izbora manje?
Na dan izbora HDZ je dobio 60 tisuća glasova manje nego prije 8 mjeseci a SDP 150 tisuća glasova manje nego na zadnjim izborima. Impresivno je da te dvije stranke i dalje dobijaju more mandata i glasova iako su narod doveli na prosijački štap, iako je vanjski dug na nivo 70 milijardi dolara, iako je broj zaposlenih najmanji u posljednjih 50 godina a broj iseljenih... Strašno, znate i sami.

„Najbolje“ je kada HDZ u 5. Izbornoj jedinici dobije 20% više glasova od SDPMladi i mlade obitelji se iseljavaju a njihovi roditelji, djedovi i bake i dalje glasuju za HDZ kao da su sretni zbog toga. Naravno da su tu ogromne zasluge SDP-a sa „silovanjem“ vukovarske ćirilice na još ne zatvorenim ranama.

Naravno ni jedna ni druga stranka nije u svojim gospodarskim programima pokazala smijer na koji misle zaposliti i jednog čovjeka, kako misle pokrenuti modernu industriju, kako misle zaustaviti potop u poljoprivredi gdje smo dostigli razinu uvoza hrane od 20 milijardi kuna godišnje! Nisu ponudili niti jedno riješenje za najugroženije građane, nisu progovorili o ozbiljnoj sustavnoj populacijskoj politici...

Nisu progovorili o ničemu ništa. Ali su zadobili „povjerenje“ građana!
Sve u službi nekoliko medijskih i inih gospodara Hrvatske.

Navodno razočarani građani dali su svoj glas i „šalabajzerima“ iz Živog zida koji su očito lažirali svoje dvije izborne skupštine i čiji je „predsjednik“ već za svaki slučaj registrirao novu stranku! I to se zove alternativa, čast i obraz?!
Uz blaženo neznanje.

Što reći o Mostu koji je kod građana u ovih 8 mjeseci ionako izazivao šizofreniju sa svojim stalnim ucjenama? I sada se prijete hapšenjima i pravnom državom.

Dao Bog, ali u ovih 8 mjeseci niti jedan ozbiljni politički kriminalac nije niti „prismrdio“ Remetincu.

Ili treba reći nešto HDSB-u i IDS-u, „istarskom HDZ-u“? Mislimo da nema nikakve potrebe..

Znam da kada sve ovo pročitate da nećete moći nego se složiti i duboko zamisliti. Da li da pakirate kofere, ili da i sebi i hrvatskj državi date još jednu šansu?

Mi iz Pokreta bi voljeli da i na idućim izborima budete tu. Ali da budete bolje informirani i da bolje promislite što u stvari znači vaš glas. Onih 41% građana što su ostali doma poklonili su velikim strankama i njihovm satelitima 70 mandata! Znači, imali su oruđe promjena u svojim rukama ali ga nisu iskoristili. Ovakvim ritmom, ili ćemo se svi uskoro izseliti ili ćemo svi pasti travu. Dok mi raspravljamo o „ustašamai i partizanima“ gospodarski su nas pretekle i Mađarska i Rumunjska, još malo pa će i Albanija i Bugarska...

A jedinih konzistentnih „10 KORAKA za modernu Hrvatsku“ dao je Pokret za modernu Hrvatsku. Deset odgovora za deset ključnih hrvatskih problema. To smo i vizualno i na svaki način odlično odradili u našoj maloj kampanji. Stoga, dobro to zapamtite. I sačuvajte naše poruke, sjetit ćete ih se svaki puta kada budete osjetili kako vam zbog laži velikih stranaka rastu uši.

I ne brinite, mi ćemo i na idućim izborima biti tu.

Još jači, organiziraniji i konzistentniji. I jedina alternativa nesposobnosti i neefikasnostsi velikih.
Uz Vas i s Vama.

Pokret za MODERNU, a ne feudalnu Hrvatsku.

Comments are closed.