Nužno je da izađete na izbore jer još uvijek ništa nije odlučeno

VEČER SVJETLA I NADE!
09.09.2016
HVALA…ALI VIDIMO SE USKORO NA NOVIM IZBORIMA!
13.09.2016
Prikaži sve

Nužno je da izađete na izbore jer još uvijek ništa nije odlučeno

Izlaskom svakog građanina na biračko mjesto suzuje se prostor za manipulaciju koja se prije svega provodi u interesu velikih stranaka i njihovih financijera i nalogodavaca – krupnog kapitala! - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Pokreta za modernu Hrvatsku Damir Gašparović

Pokret za modernu Hrvatsku pozvao je građane da u nedjelju u što većem broju izađu na birališta.

- Iako još uvijek u Hrvatskoj nisu osigurani zadovoljavajući izborni standardi, te iako je i dalje moguć velik prostor manipulacije i na listama se još uvijek nalazi više od 400 tisuća nepostojećih glasača, nužno je izaći na izbore! Izlaskom svakog građanina na biračko mjesto suzuje se prostor za manipulaciju koja se prije svega provodi u interesu velikih stranaka i njihovih financijera i nalogodavaca – krupnog kapitala! - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Pokreta za modernu Hrvatsku Damir Gašparović.

- Dragi građani, NUŽNO je da izađete na izbore jer još uvijek NIŠTA nije odlučeno. Ne nasjedajte anketama koje vas pokušavaju uvjeriti u suprotno! Te iste ankete pokazuju da 30% građana NE ŽELI glasati za 5 najvećih stranaka koje se preferiraju u anketama. 30% glasova predstavlja 50 saborskih mandata! Stoga NE DOPUSTITE da vas na tako jeftin način izmanipuliraju već u nedjelju realizirajte svoje biračko pravo i dajte glas onima koji ga zaslužuju i koji su spremni sve učiniti da Hrvatska bude zemlja promjena kakve želite! - poručuje Gašparović.

Comments are closed.