Idu vam na živce ‘veliki’? Glasajte za ‘male!
14.05.2014
Imamo puno bolji narod nego što imamo političare
23.05.2014
Prikaži sve

POKRET DANAS U PREGRADI!

Proveli smo danas lijep dan u Pregradi. U dobrom društvu s krasnim ljudima! S ljudima koji vole svoj grad i svoju domovinu. I kojima nije svejedno kuda ide Hrvatska. S ljudima koji žele bolji život sebi i svojoj djeci, ljudima koji žele svijetliju budućnost, nakon svih ovih kišnih oblaka..
Zato i jesu jezgra jedne naše nove organizcacije.

Nismo došli u Pregradu zbog izbora, bilo ovih, bilo kojih budućih. Došli smo jer želimo mijenjati ovo u čemu danas živimo. Dosta nam je nezaposlenosti i besperspektivnosti. Došli smo jer ne možemo mirno gledati kako naši maturanti  koji su jučer završili srednju školu nemaju budućnost u Hrvaskoj nego moraju razmišljati na koju stranu svijeta da krenu. Naš cilj je napraviti od Hrvatske lijepo mjesto za život po mjeri svakog njenog čovjeka. I svi koji tako gledaju na nju dobro su došli u naše redove!

To ne možemo učiniti s onima koji su nas kroz 24 godine doveli ovdje gdje se nalazimo, to možemo učiniti samo s vama kojima je dosta magle i laži i želite živjeti kao sav normalan svijet..

Danas smo bili u Pregradi, sutra ćemo biti već kod vas, samo nas pozovite! Samo zajedno možemo promijeniti našu lijepu domovinu jer svi ovi koji nam upropaštavaju život neće sami od sebe otići neće sami od sebe nestati. Uklonit ćemo ih samo zajedno.

 

Comments are closed.