Daljnje prešućivanje neefikasnosti i nesposobnosti hrvatskih Vlada vodi nas u duboki ponor

Ratovi su gotovi, okrenimo se budućnosti! Stoga, ne birajte isto, birajte promjene…
19.06.2020
Neovisni Škibola dobio podršku Pokreta za modernu Hrvatsku te predstavio kandidate manjina, Maurizia Zennara i Mensura Bajrića
24.06.2020
Prikaži sve

Daljnje prešućivanje neefikasnosti i nesposobnosti hrvatskih Vlada vodi nas u duboki ponor

Iz Pokreta za modernu Hrvatsku u petak su poručili biračima da na predstojećim parlamentarnim izborima ne biraju isto, već promjene.

Daljnje prešućivanje neefikasnosti i nesposobnosti hrvatskih Vlada vodi nas u duboki ponor. Zbog njihove nesposobnosti, nepoštenja i sljepoće već smo ostali bez najvećih izvora pitke vode, zasad je spriječen gubitak poljoprivrednog zemljišta a šume se eksploatiraju kao da njima gospodare najveći neprijatelji, rekao je predsjednik Pokreta za modernu Hrvatsku Damir Gašparović.

Istaknuo je i kako Hrvatskoj prijeti daljnje produbljivanje između bogatih, kojima je svaka kriza prilika za bogaćenje, i već duboko osiromašenih hrvatskih građana.

“Stoga, ne birajte isto, birajte promjene, birajte ljude Pokreta za modernu Hrvatsku”, istaknuo je Gašparović.

Izvijestio je također da su svoju predizbornu kampanju počeli paljenjem svijeća i odavanjem počasti Žarku Manjkasu Crvenkapi i dodao da takve heroje Hrvatska treba zauvijek pamtiti.

 

*izvor> https://www.dalmacijadanas.hr/pokret-za-modernu-hrvatsku-daljnje-presucivanje-neefikasnosti-i-nesposobnosti-hrvatskih-vlada-vodi-nas-u-duboki-ponor/

Comments are closed.