Razbojnička banda!
06.04.2014
Priopćenje za medije sa predstavljanja kandidata Pokreta za modernu Hrvatsku za EU parlament
28.04.2014
Prikaži sve

ZAŠTO SMO SE KANDIDIRALI?

1.     Zato jer imamo bolje, poštenije, hrabrije i ustrajnije ljude od svih drugih lista. Jer imamo ljude koji nikada ne odustaju i jer za nas to nije borba za visoku plaću već borba za zaštitu nacionalnih interesa, hrvatske države i hrvatskih građana;

2.     Zato jer je i prva godina hrvatskih predstavnika u Europskom parlamentu pokazala da naše interese nije zastupao niti jedan od 12 hrvatskih europarlamentaraca;

3.     Zato jer niti do danas nismo dobili odgovore na ključna pitanja našeg članstava. Niti danas ne znamo što će se događati sa ZERP-om, što sa poljoprivrednim zemljištem, kako će završiti hrvatske šume i hrvatske vode? Jedino vidimo da za naše predstavnike to ne predstavlja nacionalni interes.

4.     Zato što do danas hrvatski građani nisu osjetili niti jednu blagodat od tog hrvatskog ulaska u „obećanu zemlju“! Odrekli smo se brojnih naših prava i interesa, žrtvovali smo brodogradnju a za uzvrat do današnjeg dana nismo dobili ništa.

5.     Zato što dana današnjeg nismo čuli u Europskom parlamentu niti jedan jedini razuman govor na lijepom hrvatskom jeziku iako na to imamo prava. Govoriti na svom jeziku o svojim pravima isto tako predstavlja zaštitu nacionalnih interesa!

Kandidirali smo se jer sve ovo može i mora biti drugačije i bolje. Jer moramo dobiti više iz europskih fondova, jer moramo biti meta brojnih stranih investicija, jer se moramo izboriti za poštovanje našeg naroda i naše države. Ako pogledate što stoji iva svakog čovjeka na listi Pokreta za modernu Hrvatsku bit će vam jasno da su samo ljudi Pokreta u stanju sve to ostvariti!

 

 

10013336_10203499810121884_496347883_n

Comments are closed.