Vodstvo Pokreta HR kod predsjednika Ive Josipovića

Hrvatskoj treba ozbiljna ekonomska politika!
25.05.2012
Priopćenje povodom dana Antifašističke borbe i Dana državnosti
22.06.2012
Prikaži sve

Vodstvo Pokreta HR kod predsjednika Ive Josipovića

Ured Predsjednika RH, snimila Marija Kundek, službena fotografkinja

Predsjednik Josipović u pratnji savjetnika predsjednika za unutarnju politiku Siniše Tatalovića primio izaslanstvo Pokreta za modernu Hrvatsku

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je izaslanstvo Pokreta za modernu Hrvatsku koje ga je upoznalo s glavnim ciljevima Pokreta, usmjerenima prema prosperitetu hrvatske države, hrvatskog naroda i svih građana Republike Hrvatske.
Prioritet Pokreta su nacionalni gospodarski interesi koji će omogućiti dugotrajan gospodarski rast te poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva kao temelja gospodarskog razvoja. Jednako tako, inzistiraju na oživotvorenju socijalne države, dostupnosti obrazovanja i stručnog usavršavanja, kvalitetne i maksimalne dostupnosti zdravstvenih usluga svim građanima, te osiguranje optimalnih uvjeta za rast i razvoj djece. Ističu da će Pokret ustrajati na dosljednoj provedbi hrvatskih zakona koji štite hrvatskog radnika, čijom je zaslugom ova država i stvorena. Ujedno, žele pridonijeti jačanju demokratskog  sustava  uvođenjem kulture obaveznih referenduma te ograničenjem količine novca u kampanji, pogotovo krupnog kapitala.
Predsjednik Republike izrazio je očekivanje da će Pokret naći svoje mjesto u demokratskom i političkom životu Hrvatske te svojim programom i radom uspješno pridonijeti općem napretku zemlje.

U ime Pokreta HR razgovoru su nazočili:
 • Damir Gašparović, predsjednik stranke
 • Mirjana Mihelja, članica predsjedništva
 • Mladen Visković, član predsjedništva
 • Željko Landripet, član predsjedništva
 • Boris Jagačić, tajnik stranke
 •  Snježana Ivčević, izvršna tajnica stranke
 • Sandra  Bršec Rolih, Nacionalni odbor za gospodarstvo
 • Jozo Čabraja, Nacionalni odbor za gospodarstvo
 • Tena Šamec, Nacionalni odbor za mlade
 • Josip Palić, Nadzorni odbor
 • Ljiljana Plavčak, urednica  web stranice Pokreta HR;

U gotovo jednosatnom razgovoru upoznali smo Predsjednika Republike s političkim programom stranke, našoj orjentaciji ka Hrvatskoj rada i poduzetništva, Hrvatskoj s novim regionalnim ustrojem te Hrvatskoj nove pravednosti i novih demokratskih standarda!

Isto tako, upoznali smo Predsjednika s našim viđenjem sadašnje političke i gospodarske situacije te iznijeli riješenja koja držimo puno boljim i kvalitentijim od onih koja se danas u Hrvatskoj provode!

 

Zahvalili smo Predsjedniku na prilici da ga upoznamo sa svojim političkim programom i izrazili spremnost da se zajedno sa njim borimo

 

                                   ZA HRVATSKU SRETNIH LJUDI!

 

Comments are closed.